Darilni paket: Okusi Istre

Monterosso trojček – Malvazija 0,75l, Nerone 0,75l in Premium 0,5l Ekstra deviško oljčno olje

50,65 z DDV

Na zalogi

Opis

Malvazija To vino je kristalno rumene barve s pridihom svežih odtenkov zelene. Prepoznavni znak Malvazije iz hiše Monterosso je preplet igrive svežine z elegantno mineralnostjo, ki prežemata aromo in paleto tega lahkega suhega vina, narejenega izključno iz trte istrska malvazija. Bogata aroma, katere skladno harmonijo sestavljajo cvetlične note akacije, obdane s citrusnimi notami nektarininih in pomarančnnih lupin, je lepo zaokrožena s pridihom sveže hruške in kančkom mete. Suho vino srednjega telesa združuje svežino čiste malvazije z bogato a umirjeno mineralnostjo istrske prsti v prijetno in elegantno sadno paleto, ki se zaključi s pookusom rahlo grenkega mandlja. Izvrstno dopolni jedi mediteranske kuhinje, predvsem iz belih rib in lahkega belega mesa s svežimi zelenjavnimi prilogami.

Nerone Vino je prelepe rubinasto rdeče barve s kristalnim odleskom, žlahtno aromo in harmoničnim okusom. Iz družine Monterosso vin ima Nerone najbogatejšo aromo z izrazitimi notami jagodičevja, med katermi prevladujeta malina in divja robida. Sadni noti se preko sladkega korena neopazno prelevita v vonj temne čokolade, ovite v žametno vanilijo in žlahtno cedrovino. Suho vino polnega telesa, v katerem se harmonično prepletata svežina taninov in mehkoba toplega sadnega okusa jagodičevja s pridihom kakavovih zrn, ki se v pookusu preobrazijo v žlahtne višnje. Vino se odlično poda k dobro uležani bržolni govedini, dimljenim mesnim jedem in bogatim čokoladnim sladicam.

Premium Ekstra deviško oljčno olje Ekstra deviško Premium oljčno olje je mešanica, pridobljena iz sedmih vrst hladno stiskanih oliv s posestva Monterosso, ustvarjena z ljubitelje visokokakovostnega oljčnega olja z uglajenim a prepoznavno istrskim okusom. Sveža zelena barva napoveduje izrazit okus po rahlo ostrih artičokah s pridihom zelenega jabolka, mandljev in sveže trave. Odlično se poda na solate, svežo in pečeno zelenjavo in nežnejše ribje jedi.

Dodatne informacije

Teža 4 kg
Dimenzije 35 × 38 × 10 cm
Embalaža

2x 0,75l in 1x 0,5l