Kamping

Camper's wine & olive oil stop

Počivališče za kampiste se nahaja na posesti Monte Rosso.
Kampisti lahko na naši posesti parkirajo in najamejo parcelo z električnim priključkom ter uporabljajo zunanjo kuhinjo za peko na žaru ter skupni sanitarni vozel s prhami. Zelo omejeno število mest in sama lokacija gostom omogočata zasebnost, mir in diskretnost.

Spočijte si, se zabavajte in se napolnite s pozitivno energijo na čudoviti in rodovitni posesti Monte Rosso.

DOŽIVETJA NA POSESTI – OBIRANJE PRIDELKOV

Na naši posesti lahko vi in vaše stranke doživite pristno izkušnjo obiranja pridelkov. Obiranja pridelkov se lotimo z veliko mero navdušenja in energije, ki ju spremlja vznemirjenje zaradi vsega, kar nam bodo naši pridelki prinesli v prihodnosti.

Gre za zabaven in naporen dogodek, ki pa za vse, ki se obiranja pridelkov še niso nikoli udeležili, predstavlja prav posebno doživetje. Vse naše pridelke obiramo ročno, samo delo pa si olajšamo z različnimi pripomočki.

Ne glede na to, za kateri kmetijski pridelek gre, je doživetje videti tako:

8.00 - Prihod na posest, zbiranje ob kavi

8.30 - Obiranje pridelkov

12.00 - Malica na posesti z obiralci

13.00 - Obiranje pridelkov

15.00 - Odhod

Med obiranjem pridelkov se obiralci na posesti družijo z našimi izkušenimi obiralci, ki jih bodo opozorili, na kaj morajo biti med obiranjem pozorni, ter jim zagotovili orodje in pripomočke, ki bodo njihovo delo kar najbolj poenostavili.

Cena sodelovanja in doživetja obiranja pridelkov vključuje kavo, malico in pijačo ob prihodu, ob odhodu pa 1/2 kg obranih pridelkov (češnje, fige, mandlji) ali 1/2 litra svežega olivnega olja (pri obiranju oliv) oziroma buteljko vina (pri obiranju grozdja).

Cena na osebo: 35 €

Obiranje pridelkov/mesec: 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11.
Olive
Češnje
Grozdje
Mandlji
Fige

SLAVJA NA POSESTI

Vsem posameznikom in skupinam, ki iščejo posebno mesto na prostem, v naravi, kjer bi proslavili pomembne trenutke, ponujamo na naši posesti možnost proslavljanja rojstnega dneva ali obletnice, izvedbe promocije in, seveda, poroke!
Na naši posesti lahko v vsakem trenutku občutite moč in lepoto kreativne in ustvarjalne narave, ki rodi, raste, daje in nagrajuje, narave, ki vas napolni in obogati.

Naši nasadi so navdihnili tudi nas, zato smo na posesti uredili nekaj posebnih mest za manjša slavja, lahko pa se pohvalimo tudi s tem, da smo v preteklosti organizirali več porok in slavij za veliko povabljencev.

V sodelovanju z našimi partnerji ponujamo možnost postavitve šotora na več lokacijah za od 70 do 1.000 oseb z dovolj parkirnimi mesti.

Pri takšnih sodelovanjih se z organizatorjem/agencijo dogovorimo za ceno najema posesti in našo podporo, agencijam pa prepustimo organizacijo hrane, šotorov, prevoza in podobnega.

Ko gre za ideje, je samo nebo meja!

Če želite, lahko na naši posesti postavite tudi šotore za kampiranje.

NAJEM HIŠKE CASA ROSSA

Hiška ima čudovit razgled na vinograd, oljčni nasad in naše druge kmetijske pridelke, kot so fige, ki rastejo neposredno ob hiški.
Opremljena je z nujno potrebno opremo, kot so hladilnik, zamrzovalnik, hladilna vitrina za vino, pomivalni in pralni stroj, krožniki, kozarci ipd. V bližini hiške se nahaja tudi mobilno stranišče za moške in ženske.

Poleg objekta je postavljen odprti žar, kjer lahko pripravite različne jedi na žaru. Živila in oglje si morate priskrbeti sami. Na lokaciji so vam na voljo drva, s katerimi lahko zakurite ogenj. Žar ima klasično rešetko, na voljo pa vam je tudi plinski žar.
Mize in stoli so postavljeni na terasi ob hiški in imajo manjšo zaščito pred soncem.

Zmogljivost: 25 oseb
Če želite, lahko na naši posesti postavite tudi šotore za kampiranje.

Cena najema:
Nakup naših izdelkov v vrednosti 500 EUR maloprodajne vrednosti. Možnost nakupa prek naših spletnih strani, osebno na lokaciji ali prek računa.

NAJEM – PROSTOR ZA ZABAVE OB ŽARU (GRILL PARTY PLACE)

 

Zmogljivost: 12 oseb

Cena najema:
Nakup naših izdelkov v vrednosti 250 EUR maloprodajne vrednosti.
Možnost nakupa prek naših spletnih strani, osebno na lokaciji ali prek računa.

NAJEM – PROSTOR ZA PIKNIK »VIEW POINT«

 

Zmogljivost: 12 oseb

Cena najema:
Nakup naših izdelkov v vrednosti 250 EUR maloprodajne vrednosti.
Možnost nakupa prek naših spletnih strani, osebno na lokaciji ali prek računa.